24 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'e dev proje müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'e dev proje müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin, bir viyadüğün, 4 köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz." dedi




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingde Gaziantep'e dev bir proje müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin, bir viyadüğün, 4 köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz." dedi

'15 TEMMUZ'DAN BU YANA 150 FABRİKA HİZMETE GİRDİ'

"Seçimin hemen ardından sınırlarımıza yakın yerlerden başlayarak tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerini sağlamayı hedefliyoruz." diye konuşan Erdoğan, "Biz, Fırat'ın batısında Rusya ve İran'la işlerimizi götürdük. Doğusunda ise Irak'la, İran'la çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi de koalisyon güçleriyle beraber bunu sürdürüyoruz." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, "Gaziantep OSB'de 15 Temmuz'dan bu yana 150 fabrika hizmete girdi. Ey Muharrem, ey Kemal siz nerede geziyorsunuz?" dedi.

DEV PROJE HAZIRLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin, bir viyadüğün, 4 köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz." dedi.


Geri Dön