19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında ekonomik alanda 'Paniğe kapılmayın' mesajı verdi.



 Erdoğan, 'Ülkemizde her kesimin refahı için çalışıyoruz, bu nedenle vatandaşlarımıza paniğe kapılmayın diyorum. Sıkıntı tüm dünyada var' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 saate yakın süren Kabine toplantısı sonrası kamuoyuna 'Panik yapmayın' mesajı verdi. Erdoğan, fiyatlardaki dengesizlik nedeniyle yaşanan sorunların geçici olduğunu söyledi. Erdoğan, 'Sabredeceğiz, çalışağız, önümüzdeki sıkıntıları hep beraber aşacağız. Fiyatlardaki dengesizlikler sebebiyle yaşanan sorunların geçici olduğunu biliyoruz, takip ettiğimiz yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla ülkemizi büyütme politikasının bizi adım adım hedeflerimize yaklaştığına yürekten inanıyoruz.' dedi.

ÇİFTİÇİLERİN KREDİ LİMİTİ YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üretimde ekonominin temel taşı olan çiftçilere kredi müjdesi verdi. Erdoğan, 'Hazine faiz destekli kredilerin üst limitini yükseltiyoruz. Böylece çiftçilerimizin finansmana erişimini kolaylaştırıyoruz' açıklaması yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön