19 / 04 / 2024

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank bütün ihtiyaçlarınız için alabileceğiniz geri ödemesini 6 aya yayarak yapabileceğiniz, yüzde 0 faizli 5 bin TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kazanmak için acele edin. DanizBank’ın ihtiyaç kredisinin son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. İşte, kartın detayları...



İhtiyaç Kredisini Nereden Başvuru Yaparak Kredi Kartı Alabilirim?

İhtiyaç kredisine başvurular; www.denizbank.com, www.denizbonus.com, MobilDeniz ve Denizkartım uygulaması üzerinden size uygun kartlarımızdan birini seçerek başvurunuzu yapabilir, kredi kartlarımızın sunduğu fırsat, promosyon ve faydalanabilirsiniz.

Kredi kartı başvurumun durumunu nasıl öğrenebilirim?

Kart başvurunuzun sonuç durumu hakkında bilgi almak için 08502220800 DenizBank’ın İletişim Merkezi'mizi arayabilir ya da şubeniz ile görüşebilirsiniz.

Kampanyalı BluTV üyeliği nasıl alınacak!

İhtiyaç kredisinin kampanyası kapsamında, DenizBank’tan alınan 12 aylık BluTV üyeliği için temin edebilirsiniz. BluTV üyelik kodunun 30 gün içerisinde BluTV üzerinden aktifleştirilmesi gerekmektedir. 30 gün içerisinde aktifleştirilmeyen kod iptal olacaktır.

Tüketici kredilerinin 354 milyar 99 milyon TL'si konut!

Tüketici haklarında yeni düzenleme 1 Ekim’de geliyor! Tüketicinin hakları genişliyor!

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! 1 Ekim kritik tarih


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön