26 / 04 / 2024

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...



Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan DAP Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin merkez ofislerinin olduğu Ataşehir bölgesinin, son senelerde özellikle iş dünyasının da ilgi odağı konumunda olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: "Bu bölgede çalışan iş insanları ve üst düzey çalışanlar, özellikle şehir merkezinde oturmayı ve doğayla iç içe olmayı tercih ediyor. Sağlıklı Ev konseptini, yeni ve sektöre öncülük edecek dokunuşlarla Ataşehir'e taşıyacağız. Bölgenin taleplerini biliyoruz ve buna uygun 'Sağlıklı Ev' konseptinde bir proje geliştirmeyi amaçlıyoruz. Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 döneminde Sağlıklı Ev'lerin önemi daha da arttı.

Projelerimizi her zaman yeni dünyanın gelişen/değişen düzenine göre geliştiriyoruz. Nasıl ki deprem gayrimenkul sektörü için bir mihenk taşı olduysa aynı şekilde Kovid-19 da sektörümüzü yeniden şekillendiren bir dönüm noktası oldu. Her zaman insanlarımıza yararlı konut ve işyeri üretme bilinciyle projelerimizi geliştirdik. 'Sağlıklı Ev' konsepti de de tamamen bu bilinçle hayat buldu.

Oluşturduğumuz sağlık kurulu ile müşterilerimizin fikirlerini alarak 'Sağlıklı Ev' konseptini geliştirdik. Bu konseptimizi İstanbul’un böylesine değerli arazilerinde hayata geçirmek bizi mutlu ediyor."

Dap Gayrimenkul den Ataşehir e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir e taşınıyor!

- "Ülkemizin gücüne ve potansiyeline inanıyoruz"

Yaptığı açıklamada Türkiye'nin potansiyeline inandıklarına değinen Ziya Yılmaz, bugüne kadar inşa ettikleri tüm projelere bir sanat eseri gözüyle baktıklarını, Türkiye'ye, İstanbul'a değer katma vizyonuyla hareket ettiklerini dile getirdi.

Ziya Yılmaz, "Deyim yerindeyse, şehrin vitrinini tablo gibi işliyoruz. Türkiye’nin gücüne ve potansiyeline inanıyoruz ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İstanbul’a ve ülkemize anıt eserler, sembol binalar ve mutlu yaşayacakları yuvalar kazandırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.


Geri Dön