29 / 03 / 2024

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...



Ziya Yılmaz, sağlıklı ev kriterlerini ise şöyle sıraladı:

"Birincisi yüksek katlı olmayacak. İhtiyaç duyulduğu anda yürüyecek çıkılabilecek yükseklikteki evlere sağlıklı ev diyoruz. İkincisi balkon, teras ve bahçe. Sağlıklı evler bahçe yoksa teras, teras da veremiyorsanız kesinlikle geniş balkona sahip olmalı. Üçüncüsü ise yeşil alan. Bu yüzden sağlıklı ev geniş bir yeşil alana sahip olmak zorunda. Yapılan çalışmalar gösteriyor yeşillikler içinde yapılan spor aktiviteleri kronik hastalıklara da iyi geliyor. Dördüncüsü ise havalandırma sistemi.

Salgın süresince çoğu zaman pencerelerimizi dahi açamadık. Bu açıdan bakıldığında 'Sağlıklı Ev' dediğinizde, her dairenin havalandırma sisteminin korona sürecindeki sağlık kriterlerine uygun olarak tasarlanması ve kesinlikle birbirinden bağımsız olması gerekiyor. Beşinci ve son kriter ise en son deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor olması."

DAP Yeni Levent 2. Etap için düğmeye basıldı! Dev projeyle 958 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 


Geri Dön