26 / 04 / 2024

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023'e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023'e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?

Boxer'ın iç tasarımı, yolcuların ve sürücünün konforlu ve verimli bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Konforlu koltuklar, havalandırma, geniş depolama alanı ve modern özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli hale getirir. Peki 29 Mart 2023 fiyat listesi nedir?



PEUGEOT BOXER VAN

Peugeot Boxer, Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen popüler bir ticari minibüs. Citroen Relay ve Fiat Ducato da dahil olmak üzere diğer otomobil üreticileri tarafından farklı isimler altında satılmaktadır.

Peugeot Boxer, panel van, şasi kabin ve minibüs dahil olmak üzere çeşitli konfigürasyonlarda mevcuttur. 120 ila 165 beygir gücü arasında değişen güç çıkışlarına sahip, dizel ve benzinli seçenekler de dahil olmak üzere bir dizi motor sunar. Minibüs, çeşitli ihtiyaçlara uyacak şekilde farklı uzunluklarda, yüksekliklerde ve yüklerde mevcuttur.

Boxer, konforlu koltuklar, bol saklama alanı ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı ve park sensörleri gibi bir dizi modern özelliği olan geniş ve pratik bir iç mekana sahiptir.

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023 e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?

PEUGEOT BOXER MİNİBÜS

Peugeot Boxer ticari minibüsü temel alan bir yolcu minibüsü. Konfigürasyona bağlı olarak 17 yolcuya kadar oturma yeri ile insanları taşımak için tasarlanmıştır.

Boxer Minibüs, 120 ila 165 beygir gücü arasında değişen güç çıkışlarına sahip dizel ve benzinli seçenekleri içeren bir dizi motorla sunuluyor. Ayrıca, çeşitli ihtiyaçlara uyacak şekilde farklı uzunluklarda ve yüksekliklerde mevcuttur.

Boxer Minibüs'ün içinde konforlu koltuklar, klima ve elektronik denge kontrolü, yokuşta kalkış yardımı ve park sensörleri gibi bir dizi güvenlik özelliği bulunuyor. Ayrıca dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve Bluetooth bağlantısı gibi bir dizi modern özellik sunar.

Genel olarak, Peugeot Boxer Minibüs, havaalanı transferleri, okul otobüsleri ve servis hizmetleri gibi çeşitli amaçlarla yolcu taşımak için çok uygun, çok yönlü ve pratik bir araçtır.

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023'e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?


Geri Dön