24 / 04 / 2024

Denizli'ye Yaşam ve Kültür Merkezi geliyor!

Denizli'ye Yaşam ve Kültür Merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi kente şimdi de Yaşam ve Kültür Merkezi projesi kazandırıyor.




Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan ve kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaşam ve Kültür Merkezi için çalışmalar son sürat devam ediyor. 


İstiklal Caddesi üzerindeki eski vali konağının bulunduğu alanda hayata geçirilecek Yaşam ve Kültür Merkezi bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. 4 bin 221 metrekare kapalı alana sahip projede 1.051 metrekare kapalı alan da yer alacak.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı “Hayata geçirdiğimiz projeler ile Denizli’de sosyal hayatın canlanması ve vatandaşlarımızın iyi vakit geçirebileceği, nefes alacağı mekanların olmasını istiyoruz. Bunun için Denizli’nin en yoğun bölgelerinden birisi olan İstiklal Caddesi üzerindeki eski vali konağının bulunduğu alana Yaşam ve Kültür Merkezimizi inşa ediyoruz. Nüfus yoğunluğu fazla olan bu bölgede hayata geçireceğimiz projemizle vatandaşlarımız farklı bir sosyal alana daha sahip olacak. Fesleğen, İstiklal ve Pelitlbağ mahallelerinin ortasında yer alan Yaşam ve Kültür Merkezi bölgenin de cazibe merkezi haline gelecek” dedi.





Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön