10 / 05 / 2024

DentGroup 8 yeni şube açacak!

DentGroup 8 yeni şube açacak!

DentGroup, 2020'de sekiz yeni şube açmayı hedefliyor. Şu an 22 şubesi ile bugüne kadar 200 binin üzerinde hastaya hizmet veren firma, önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planlıyor...



2006'da Bağdat Caddesi'nde ilk kliniğini açarak sektöre giriş yapan DentGroup, halen başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Bodrum, Gaziantep, Kocaeli, Sakarya ve Bitlis-Tatvan klinikleriyle hizmet veriyor. 

Salgın sürecinde de çalışmalarına devam eden DentGroup, sosyal sorumluluk projesi olarak DentGroup Online Acil Destek sistemi oluşturdu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; bu sistemle pandemi süresince dental problem yaşayan ve hekimine ulaşamayan 8 bine yakın kişiye hizmet verilmiş. DentGroup Yönetim Kurulu Başkanı Efe Çelebi, Haziran itibariyle hedeflerine ve çalışmalarına yeni revizeler getirerek devam edeceklerini belirtiyor. 

Tüm dünyanın zorlu bir dönemden geçtiği bu süreçte büyümeyi sürdürmeyi hedefleyen firma, 2020'de sekiz yeni şube açmayı hedefliyor. Şu an 22 şubesi ile bugüne kadar 200 binin üzerinde hastaya hizmet veren firma, önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'ün üzerine çıkarmayı planlıyormuş. Diğer taraftan DentGroup'daki en büyük hedeflerden biri de uluslararası arenada Türk diş hekimliğinin ulaştığı kaliteyi göstermekmiş. Firma yurtdışına açılmak için adımlar atmaya başlamış. 

Arkadaşımız Yeşim Oksay'ın öğrendiğine göre, bu hedef doğrultusunda ilk kliniğini Haziran sonunda Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de açacakmış. Hedefi sadece bu ülke ile de sinirli olmayacakmış. Çevre ülkelerde de klinik açmak için çalışmalar yapılıyormuş...


Geri Dön