26 / 04 / 2024

Doğalgaz faturasında ismi olanlar dikkat! 1.150 liralık destek ödemesi almak için!

Doğalgaz faturasında ismi olanlar dikkat! 1.150 liralık destek ödemesi almak için!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen elektrik ve doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili açıklama yaptıktan sonra detaylar netleşti...



İLK ÖDEME MART AYINDA YAPILACAK

Açıklanan resmi verilere göre, destek ödemeleri kış mevsimi boyunca 6 aylık şekilde verilecek. Ödemeler, iki eşit taksit ile hane halklarına yapılacak. Söz konusu ödemeler mart ve ekim ayında verilmesi kararlaştırıldı. Ödeme, hak sahibi kişinin PTT Kartı’na yatırılacak. Böylece doğrudan direkt destekten faydalanacak kişinin hesabına geçecek. Kişi faturasını PTT'ye götürerek ödemesini geri alabilecek.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön