23 / 04 / 2024

Doğalgaz faturasında ismi olanlar dikkat! 1.150 liralık destek ödemesi almak için!

Doğalgaz faturasında ismi olanlar dikkat! 1.150 liralık destek ödemesi almak için!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen elektrik ve doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili açıklama yaptıktan sonra detaylar netleşti...



450 İLE 1150 LİRA ARASINDA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın konuyla ilgili olarak yaptığı resmi açıklamaya göre;  Isıl haritaya bağlı olarak hane başına ödeme yapılacaktır. Çünkü Erzurum'da ısınma ihtiyacı ile Ege'de ısınma ihtiyacı aynı değil. Buna göre; Hane başına 450 lira ile 1.150 lira arasında destek sağlanacak. Yılda toplam 3 milyar lira destek öngörülüyor.

 

Doğalgaz fatura desteği ile ilgili flaş gelişme! 1.150 lira hesaplara yatacak!

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl, nereye yapılır?

Dolar ve euroda son rakamlar!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön