29 / 03 / 2024

Doğuş GYO kısmi bölünme işlemi ile ilgili genel kurul tutanağını yayınladı!

Doğuş GYO kısmi bölünme işlemi ile ilgili genel kurul tutanağını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş GYO kısmi bölünme işlemi ile ilgili genel kurul tutanağını yayınladı...



Doğuş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Kısmi Bölünme işlemine ait Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 11:00'de Şirket Merkezinde yapılmış olup, toplantıya ilişkin Hazirun Cetveli ve Toplantı Tutanağı Ek'te PDF olarak sunulmuştur.

Saygılarımızla,



Alınan Kararlar şöyle;


DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'NİN 

23 Aralık 2013 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2013 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 23 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 11:00'de "Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi, Numara 4/23 Doğuş Power Center Maslak-Şişli/İstanbul" adresinde T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nün 20 Aralık 2013 tarih ve 90726394-93.35331 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Sayın Nevzat Özer gözetiminde yapılmıştır.

Toplantıya ait davet, kanun ve anasözleşme de öngörüldüğü gibi ve gündemi ihtiva edecek şekilde, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinin 26 Kasım 2013 tarih ve 8451 sayılı nüshası ile Dünya Gazetesinin 26 Kasım 2013 ve Hürses Gazetesinin 26 Kasım 2013 tarihli nüshalarında ilan edilmiş, Şirketimiz'in www.dogusgyo.com.tr internet adresinde ve ayrıca 22 Kasım 2013 tarihinde nama yazılı pay sahiplerine taahhütlü mektupla, toplantı gün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle süresi içinde yapılmıştır.

Hazır bulunanlar listesinin tetkikinden, şirketin toplam 93.780.000.-TL'lik sermayesine tekabül eden 93.780.000 adet hisseden 81.201.328,217 adet hissenin vekaleten, temsil edildiği ve böylece gerek T.T.K. gerekse anasözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine Bakanlık Temsilcisi toplantının açılmasına izin vermiş ve toplantı, Genel Müdür (CEO) Sn. Murat İNAN tarafından açılarak gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir.

Türk Ticaret Kanunu'nun 1527 inci Maddesi'nin Beşinci ve Altıncı fıkrası gereğince, Şirket'in elektronik genel kurul hazırlıklarını yasal düzenlemelere uygun olarak yerine getirdiği tespit edilmiştir. Doğuş Holding A.Ş.'yi vekili Sn. Hasan Hüsnü GÜZELÖZ tarafından, elektronik genel kurul sistemini kullanmak üzere "Merkezi Kayıt Kuruluşu Elektronik Genel Kurul Sistemi Sertifikası Uzmanlığı" bulunan Nazlı Yılmaz atanmış olup, toplantı fiziki ve elektronik ortamda aynı anda açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.

Doğuş Holding A.Ş.'nin vekili Sn. Hasan Hüsnü GÜZELÖZ tarafından, oy kullanma şekli hakkında açıklamada bulundu. Gerek Kanun ve gerekse Şirket ana sözleşmesinde yer aldığı üzere elektronik oy sayımı düzenlemeleri saklı kalmak kaydıyla, toplantı salonunda fiziki olarak katılan sayın pay sahiplerinin açık ve el kaldırma usulü ile oy kullanmalarını, red oyu kullanacak sayın pay sahiplerinin ise red oyunu sözlü olarak beyan etmesi gerektiğini belirtmiştir.

Gündem gereğince yapılan müzakere neticesinde aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1.Gündemin birinci maddesi gereğince, Sn. Hasan Hüsnü GÜZELÖZ tarafından verilen önerge okundu ve oya sunuldu. Toplantı Başkanlığına Sn. Hasan Hüsnü GÜZELÖZ'ün seçilmesine 81.128.634,217 TL'lik nominal değerde fiziki kabul ve 72.694 TL'lik nominal değerde elektronik payın olumlu oyuyla oybirliği ile karar verildi. Toplantı başkanı Sn. Hasan Hüsnü GÜZELÖZ tarafından oy toplama memuru olarak Sn. Murat İNAN, tutanak yazmanı olarak Sn. Nazlı YILMAZ, Elektronik Genel Kurul Sistemindeki teknik işlemlerin yerine getirilmesi için uzman olarak Sn. Nazlı YILMAZ tayin edilerek toplantı başkanlık panı oluşturuldu.

2.Genel Kurul Toplantı Tutanağının pay sahipleri adına imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesine 81.128.634,217 TL'lik nominal değerde fiziki kabul ve 72.694 TL'lik nominal değerde elektronik payın olumlu oyu ile oybirliği ile karar verildi.

DEVAMI EKTE PDF OLARAK VERİLMİŞTİR.


Tutanak için tıklayın



Geri Dön