26 / 04 / 2024

Dolar 2 gün sonra böyle olacak! Doları olanlar gördüğünüzde şaşırmayın!

Dolar 2 gün sonra böyle olacak! Doları olanlar gördüğünüzde şaşırmayın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Doların ne olacağını merak edenler için 2 gün sonrası işaret edildi. Doları olanlar dikkat, gördüğünüzde şaşırmayın...



DOLARDA SON DURUM..

Ekonomi gündeminde dolar yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar almak isteyenler ve dolar yatırımcıları doların bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL oldu? soruları yatırımcılar ve dolar almka isteyneler tarafından sorgulatılıyor. Dolar/TL bugün alış fiyatı 18,43TL, satış fiyatı ise 18,52 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Euro dolar paritesi ise 0,9977 seviyelerinde değerleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön