26 / 04 / 2024

Dolar 4 ay sonra ne kadar olacak? Elinizde dolar varsa bırakıp şimdi bakın

Dolar 4 ay sonra ne kadar olacak? Elinizde dolar varsa bırakıp şimdi bakın

Doların ne yöne gideceği çok merak ediliyor. Merkez Bankası tam 4 ay sonra doların hangi yöne gideceğiyle ilgili anketini sonunda yayınladı. İşte çok merak edilen anketten gelen sonuçlar.



TAHMİN 19 TL'NİN ÜZERİNDE 

Tüm bunlarla beraber Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın düzenlediği piyasa katılımcıları anketine göre 12 ay sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 41,99 oldu. Bir önceki anket döneminde bu beklenti yüzde 40,23 olarak belirlendiği ifade edilerek yılsonuna ilişkin enflasyon beklentisi ise yüzde 69,94’ten yüzde 70,60 seviyesine yükseldiği aktarıldı. Ayrıca 24 ay sonrası için enflasyon beklentisinde sınırlı bir yükseliş izlendiği belirtilerek bir önceki anket döneminde yüzde 24,27 olan beklenti yüzde 24,35’e çıktığı aktarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön