19 / 04 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Olacaklar önceden açıklandı, paranız sakın yanmasın

Dolar alacaklar dikkat! Olacaklar önceden açıklandı, paranız sakın yanmasın

Dolar almayı düşünen vatandaşlarla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Merkez Bankası'nın yarın açıklayacağı faiz kararıyla ilgili değerlendirmede bulunan analistler, bankanın faiz değişikliğine gitme olasılığının çok düşük olduğunu ifade etti.



Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz artırım kararının ardından güç kazanan dolar, TL karşısında bir türlü 18 TL bandını gecemedi. Bu da dolar yatırımcısında paniğe neden oldu. Hal böyle olunca dolar yatırımcısı da yurt içinde yaşanan gelişmelere odaklanmaya başladı. Son günlerde dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön