18 / 04 / 2024

Dolar alacaklar dikkat! Olacaklar önceden açıklandı, paranız sakın yanmasın

Dolar alacaklar dikkat! Olacaklar önceden açıklandı, paranız sakın yanmasın

Dolar almayı düşünen vatandaşlarla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Merkez Bankası'nın yarın açıklayacağı faiz kararıyla ilgili değerlendirmede bulunan analistler, bankanın faiz değişikliğine gitme olasılığının çok düşük olduğunu ifade etti.



YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİLERİ DE ÖNEMLİ

Piyasalar enflasyonun yıl sonunda %70,6 olmasını bekliyor, Merkez Bankasının yıl sonu enflasyon tahmini ise %60,4. Finans ve reel sektör temsilcileriyle yapılan ankete göre katılımcılar yıl sonunda dolar kurunun rekor tazelemesini bekliyor. Ortalama tahmin seviyesi 19,65. Faizde bu yıl için değişikliğe gidilmesi de beklenmiyor.

18 TL AŞILIRSA REKOR GELEBİLİR

20 Aralık’ta görülen zirve 18,36. Piyasalarda 18 seviyesi yeni bölge olarak önemle takip edilirken bu seviyenin aşılması durumunda rekor riski de artıyor. Son günlerde 17,90’larda oldukça dar bantta görülen fiyatlamada olası düşüşlerde 50 günün ortalaması olan 17,45 ilk destek olarak izleniyor. 

Dünyanın en büyük fonu Norveç Varlık Fonu dev zararı açıkladı!

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön