25 / 04 / 2024

Dolar bu hafta ne oldu? Dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, artar mı?

Dolar bu hafta ne oldu? Dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, artar mı?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı yatay seviyelerde kapattı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilimler devam ederken dolar kurunda dalgalı bir seyir hakimdi. Peki dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, yükselir mi?



DOLAR GELECEK HAFTA NE OLUR? DOLAR DÜŞER Mİ, ARTAR MI?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilim ve Çin'deki Koronavirüs vaka sayılarının artması gibi jeoplolitik gelişmeler döviz piyasasını etkiliyor. Savaşın agresif bir hal alması döviz piyasasının yukarı yönlü hareket etmesini sağlar.  Tam tersi bir gelişme yaşanırsa dolar kurunda dip seviyeler görülebilir.

Dolar bu hafta ne oldu? Dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, artar mı?

 Bu hafta, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımladı. 12 ay sonraki kur beklentisi aynı anket dönemlerinde sırasıyla 17,42 TL ve 17,84 TL olarak gerçekleşti.

Dolar kurunda son durum! Dolar bugün ne kadar? 16 Nisan 2022 dolar kuru...

Son dakika... Dolar bugün kaç TL oldu? 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru

Dolar bugün ne kadar? 14 Nisan 2022 son dakika dolar kuru

Dolar - Euro kaç TL? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte Dolar ve Euro'da son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön