27 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 12 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 12 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 12 Ağustos Cuma günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 12 Ağustos Cuma günü dolar araştırılıyor. İşte 12 Ağustos Cuma kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 12 AĞUSTOS CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açıldığı haftanın piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 12 Ağustos günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar TL bazında güne yükselişle başlamasından sonra 17,96 seviyelerinde işlem görüyor. İşte 12 Ağustos Cuma güncel döviz kurları…

Dolar TL olarak yeni güne de yükselişle başlamasından sonra saat 10.50 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,1 artışla 17,9620'den işlem görüyor. Aynı anlarda da Euro da TL olarak yüzde 0,2 azalışla 18,4940'tan, sterlin/TL yüzde 0,2 değer kaybıyla 21,8730'dan alıcı bulmaktadır.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 12 Ağustos Cuma gününü de merakla araştırılıyor. Euro da dolar gibi yükselişine devam ediyor. Euro alış fiyatı olarak yüzde 0,2 azalışla 18,4940 üzerinden işlem görüyor. Dolar endeksi, dün 104,6 ile yaklaşık bir ayın en düşük seviyelerini test etmesinden sonra bugün de 105'in hemen üzerinde dengelendi.

Emekli promosyonları 8 bin TL’ye dayanıyor! İşte banka banka promosyon miktarları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim detayı!

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön