29 / 03 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 7 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolardaki son durum!

Dolar bugün ne kadar? 7 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolardaki son durum!

Bankalar arası piyasada Dolar/TL, ABD istihdam verisi sonrası 18,58 lira civarında işlem görüyor. Farklı işlem platformlarında ise Dolar/TL gün içi yeni zirve olan 19.17 seviyelerini gördü. Euro/TL 18,20 lira seviyesinde seyrediyor.



Dolar, tarihi zirveye yakın seyrediyor.

ABD istihdam verisi sonrası Dolar/TL, bankalararası piyasada 18,58 lira civarında işlem görüyor. Kur, dün 18,61 lirayla tüm zamanların en yükseğini gördü.

Öte yandan Euro/TL 18,20 lira seviyesinde seyrediyor. 

Doları başlıca altı para birimi karşısında değerlendiren dolar endeksi 112,5 seviyesinde. Endeks yüzde 1 artış kazanarak haftanın dip seviyesi olan 110.05 seviyesinden uzaklaşmıştı.

Euro/dolar dengesi ise 0,97 seviyesinde.

Piyasalarda yükselen enerji ithalatının bankacıların kamu kontrollü olarak tanımladıkları kur başta olmak üzere ekonomi politikalarına etkileri de birinci elden izleniyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön