29 / 03 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 7 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 7 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün yani 7 Temmuz Perşembe günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların araştırdığı konulardan biridir. Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 7 Temmuz Perşembe günü dolar ne kadar? şeklinde araştırılıyor. İşte 7 Temmuz dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 7 TEMMUZ PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 7 Temmuz Perşembe günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolara dair 7 Temmuz güncel rakamlar şöyle; dolar güne yükselişle başladıktan sonra 17,28 seviyelerinde işlem gördü. Genel olarak dolar güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,3 artışla 17,2770’ten işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro da haftanın dördüncü gününde araştırılıyor. Euro 7 Temmuz Perşembe gününü de merakla sorgulanıyor.  Euro’ya TL cinsinden bakıldığında dolar ile aynı dakikalarda Euro yüzde 0,3 yükselişle 17,5960’tan işlem gördü. Euro/dolar paritesi son 20 yılın en düşük seviyesinde bulunuyor.

Dolar kuru açıklanan BDDK kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabını vatandaşlar araştırıyor.  Dolar, geçtiğimiz günlerde BDDK’nın aldığı finansal kararlarından sonrası düşüş yaşamıştı. Ancak yeni haftaya yani 7 Temmuz Perşembe günü geçtiğimiz haftaya kıyasla yükseliş eğiliminde devam ediyor.

Akitsiz işlemler nedir? Akitli işlemler nelerdir?

Resesyon başladı! Dolar, altın, gümüş fiyatları mercek altına alındı!

Ekonomistler tek görüşte birleşti! Altın için önemli uyarı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön