20 / 04 / 2024

Ekonomistler tek görüşte birleşti! Altın için önemli uyarı

Ekonomistler tek görüşte birleşti! Altın için önemli uyarı

Altın fiyatları pek çok vatandaşın ilgilendiği ortak konulardan birdir. Altın fiyatlarındaki dalgalanma hala devam ediyor. Ekonomistler ise tek görüşte bir araya geldi. İşte detaylar!



Gram altın bin liranın altına düştü. Altın piyasasında bir süredir hareketlilik devam ediyor. Üç ekonomist aynı kanıda fikir birliği yaptılar. Altın fiyatları bir süredir belirsiz bir hareket çiziyor. Ekonomistler, oturup altının akıbeti için düşünüyor. Bazı yatırımcılar da bu belirsiz durumu ayı piyasasına giriş olarak tanımlıyor. Peki altının akıbeti ne olacak? Ayı piyasası ne demek? İşte merak edilen detaylar…

Ekonomistler tek görüşte birleşti! Altın için önemli uyarı

Altın fiyatları 50 günlük ortalamaya bakıldığı zaman 200 günlük ortalamanın altına düşerek kendini bir yol ayrımına getirdi. Bu durum bazı yatırımcılar için ayı piyasasına giriş işareti olarak tanımlandı. Peki ayı piyasası nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön