26 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar?

Dolar bugün ne kadar?

Binlerce vatandaş döviz almak veya satmak için döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki bugün dolar ne kadar? Euro/TL kaç TL? İşte merak edilenler...



Vatandaşlar dövizdeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dövize yatırım yapmak isteyenler  dolar kurunun  ne kadar olduğunu merak ediyor. ABD Doları haftanın ikinci işlem gününe 8,4792 ile başladı.

DOLAR FİYATI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; haftanın ikinci işlem gününe 8,4792 ile başlayan dolar kuru, bugün itibarıyla %0,09 artış göstererek 8,4769 liradan işlem görüyor. Dün dolar kuru ise günü 8,4692 seviyesinde kapattı.

 Dolar bugün ne kadar? 
EURO FİYATI

Euro/TL yeni güne 10,2880 ile başladı. Euro/TL bugünle birlikte  %0,18 artış göstererek 10,2861 liradan işlem görüyor. Dün ise Euro/TL, günü 10,2673 bandında kapattı.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön