20 / 04 / 2024

Dolar düşmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar düşmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı ve ardından 8,51 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar almak isteyen ve yatırımcıları tarafından sıkı takip altında olan dolar kurunun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolar kuru, dün en düşük 8,5445 seviyesini en yüksek de 8,5784 seviyelerine ulaşarak, günü önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 8,55 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı ve 8,51 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL ise yüzde 0,1 düşüşle 10,12 liradan, sterlin/TL yüzde 0,3 azalışla 11,87 liradan satışa sunuluyor.

Dolar düşmeye devam ediyor! İşte bugünkü dolar kuru!

Dün yüzde 0,2 kayıpla günü 92,3 seviyelerinde tamamlayan dolar endeksi bugün düşüşünü 4. güne taşıdı. Endeks, önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,2 azalışla 92,1'den, avro/dolar paritesi ise yüzde 0,2 yükselişle 1,1870'den işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün açıklanan faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının genişletici para politikalarının bir süre daha uygulamada kalacağına işaret ettiğini belirterek, bu beklentilerin dolar endeksi üzerindeki baskıyı azalttığını söyledi.

Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön