25 / 04 / 2024

Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!

Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı ve şu dakikalarda 8,56 seviyelerinde işlem görüyor.



Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen dolar dün en düşük 8,5475 ve en yüksek 8,5829 seviyelerini görürken günü 8,56 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar kuru yei haftanın üçüncü işlem gününe, düşüşle başladı. Dolar/TL bugün 8,56 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,2 düşüşle 10,10 liradan, sterlin/TL yüzde 0,1 azalışla 11,87 liradan satışa sunuluyor.

Dikkat! Dolar kuru düşüşe geçti!

Dün yüzde 0,2 değer kaybeden ve günü 92,5 seviyelerinde tamamlayan dolar endeksi bugün 92,4-92,6 bandında yatay bir seyir izliyor. Avro/dolar paritesi ise önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,1 altında 1,1806'dan işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün açıklayacağı faiz kararı ve ardından Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları öncesinde dolar endeksinin dar bir bantta hareket ettiğini söylediler.

Dolar/TL güne nasıl başladı?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön