25 / 04 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı ve 8,61 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar kuru, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yurt içi piyasalarda işleme kapalıyken uluslararası piyasalarda geçen hafta, dolar/TL  8,51-8,62 bandında işlem gördü. Cuma gününü önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,1 altında 8,55 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı ve hemen ardından 8,61 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,15 liradan, sterlin/TL yüzde 0,6 yükselişle 11,85 liradan satışa sunuluyor. 

Dolar kuru bugün ne kadar?

Geçen hafta 93,2 seviyelerini test ederek yaklaşık 4 ayın en yüksek seviyesini gören dolar endeksi bugün yüzde 0,1 düşüşle 92,8'de sabitlendi. Euro/dolar paritesi önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,2 üzerinde 1.1795 seviyesinde işlem görüyor.

Analistler, birçok ülkede yeniden artan tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakalarının sayısının, olası kapanma endişelerini ve ekonomilere yansımalarını gündemde tuttuğunu söyledi.

Dolar kuru bugün ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön