30 / 04 / 2024

Dolar kurunda sürpriz gelişme! 14 lirayı geçti zirve bekleniyor...

Dolar kurunda sürpriz gelişme! 14 lirayı geçti zirve bekleniyor...

Dolar kuru geçen hafta Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar şu anda kaç TL? Dolar zirve yapacak mı? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 2 Mart 2022 son dakika dolar kuru...



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dünkü kapanışta 13,91 seviyelerinde işlem görürken yeni güne 13,98 liradan başladı. Dün ise güne 13,73 seviyesinde başlayan dolar kuru kapanışta 13,91 lira seviyesine kadar çıktı. 

Dolar kurunda sürpriz gelişme! 14 lirayı geçti zirve bekleniyor...

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında dolar kuru geçen haftalarda son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar kuru şu dakikalarda alış fiyatı 14,05 lira, satış fiyatı ise 14,09 lira seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı, 15,58 lira, satış fiyatı ise 15,63 lira. Dolar kurundaki artıştan sonra heyecanlanan yatırımcılar dolardan sürpriz bir atak bekliyor. Bugün gün boyu artış gösteren dolar kuru yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı.

Dolar kurunda sürpriz gelişme! 14 lirayı geçti zirve bekleniyor...

Dolar kuru  son haftalarda en yüksek seviyesini 22 Şubat 2022'de, 14,554 seviyesi ile gördü. Dolar/TL bir sene içerisinde ise rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile zirveye çıktı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından düşüşe geçerek dalgalı seyrine devam ediyor.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Dolar 15 lira olacak mı? Açıklama geldi...

Doları olanlar dikkat! Dolar kuru yükselişe geçti!

Dolar 14 barajını zorluyor!

Altın fiyatları atak yaptı! İşte 2 Mart 2022 altın fiyatları!

Flaş açıklama: Gümüş altından çok kazandıracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön