27 / 04 / 2024

Dolar ve altının vadesi mi doluyor? Nefesler kesildi! Herkes yatırımını buna yapıyor! Sabreden kazanır

Dolar ve altının vadesi mi doluyor? Nefesler kesildi! Herkes yatırımını buna yapıyor! Sabreden kazanır

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yorumları ile karşımıza gelirken, şimdi öyle bir açıklama yaptı ki görenler şok oldu, ''şimdi herkes yatırımını buna yapıyor'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı...



ALTIN VE DOLARIN VADESİ Mİ DOLUYOR?

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün, altın ve doların yerini alacağını söyleyerek bazı ülkelerin ve dolar yatırımcısının gümüş stokladıklarının altını çizdi. Altın gibi yüksek fiyatlara az miktarda almak yerine daha uygun fiyata daha fazla gümüş almak mümkün.Piyasa uzmanı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş’e gümüşün geleceği hakkında açıklamalar yaptı Memiş, gümüşün yatırımcısını zengin edeceğini söyledi.

Gümüş sikkelerin çok yakında hayatımızda olacağını söyleyen İslam Memiş, “Gümüş sikkeler 20, 10 ve 5 gram olarak basıldı. Tıpkı çeyrek altın gibi ziynet eşyası olarak kullanılacak. 20 gramlık gümüş sikke 240 lira, 10 gram 120 lira, 5 gramı ise 60 lira. Artık düğün ve damadın yakasında bu gümüş sikkeler görülürse kimse şaşırmasın” dedi.

Memiş, “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı. Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor” dedi.

Yastık altında 1 eurosu bile olanlar çabuk baksın! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 25 Ağustos 2022 euro kuru

Altın fiyatlarında ters dalga! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 25 Ağustos 2022 altın fiyatları son dakika

İslam Memiş gram altın treni kalkıyor dedikten sonra bakın neler oldu? İşte detaylar!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön