18 / 04 / 2024

Dolar ve euroda fırtına öncesi sessizlik mi yaşanıyor?

Dolar ve euroda fırtına öncesi sessizlik mi yaşanıyor?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL son haftalarda 13-14 lira bandında hareket ederken bugün 13,33 liradan işlem görüyor.



Döviz kurları, milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler tarafından sabanın erken saatlerinden itibaren yakından takip edilen dolar/TL güne 13,33 liradan başladı. Aynı dakikalarda euro 15 liranın altında işlem görüyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; yatırımcılar döviz kurlarının yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Dolar artacak mı, yükselecek mi? Dolar kuru ne olacak? gibi soruların cevaplarını araştırıyor. Dolar kuru bugün13.33 seviyelerinden işlem görürken, aynı dakikalarda euro 15 liranın altında işlem görüyor.

 Dolar ve euroda fırtına öncesi sessizlik mi yaşanıyor?

Döviz piyasasında sakin seyir etkisini göstermeye devam ediyor. Son zamanlarda 13-14 lira seviyelerinde hareket eden dolar/TL 13.50'nin altında işlem görüyor. Dolar/TL bugün 13.33 lira seviyesinden güne başladı. Euro/TL de 15 liranın hemen altında güne başladı.

Dolar zirveye çıkacak! Tarih verildi!

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

FED faiz kararı sonrası altında şok hamle! Gören inanamıyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön