23 / 04 / 2024

FED faiz kararı sonrası altında şok hamle! Gören inanamıyor!

 FED faiz kararı sonrası altında şok hamle! Gören inanamıyor!

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. FED faiz kararını açıkladıktan sonra altın fiyatlarında sert düşüş meydana geldi.



Altın almak isteyenler bve yatırımcılar altın fiyatlarını sabahın erken saatlerinden itibaren takip ediyor. FED faiz kararının açıklanmasının açıklanmasından sonra altın fiyatlarında düşüş meydan geldi. Gram altın 771 TL, cumhuriyet altını ise 5 bin lira civarında güne başladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vatandaşlar Kapalıçarşı'da canlı altın fiyatlarının son durumunu araştırıyor. Piyasaların açıldığı ilk gün altın 5 bin TL'nin altına düşerken 22 ayar bileklik 702 liradan işlem gördü. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcıları yakından ilgilendiren altın fiyatları ne kadar? 31 Ocak'ta tam altın, cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte canlı altın fiyatları...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön