26 / 04 / 2024

euro ne olacak 2022

euro ne olacak 2022

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL son haftalarda 13-14 lira bandında hareket ederken bugün 13,33 liradan işlem görüyor.

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? TÜFE uygulanacak mı? Ev sahipleri: Kiracılar bedavaya oturuyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? İşte konuyla ilgili o paylaşım ve ev sahiplerinin yorumları...

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

euro ne olacak 2022 Haberi

euro ne olacak 2022

Döviz kurları, milyonlarca yatırımcı ve döviz almak isteyenler tarafından sabanın erken saatlerinden itibaren yakından takip edilen dolar/TL güne 13,33 liradan başladı. Aynı dakikalarda euro 15 liranın altında işlem görüyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; yatırımcılar döviz kurlarının yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Dolar artacak mı, yükselecek mi? Dolar kuru ne olacak? gibi soruların cevaplarını araştırıyor. Dolar kuru bugün13.33 seviyelerinden işlem görürken, aynı dakikalarda euro 15 liranın altında işlem görüyor.

Döviz piyasasında sakin seyir etkisini göstermeye devam ediyor. Son zamanlarda 13-14 lira seviyelerinde hareket eden dolar/TL 13.50'nin altında işlem görüyor. Dolar/TL bugün 13.33 lira seviyesinden güne başladı. Euro/TL de 15 liranın hemen altında güne başladı.

Dolar zirveye çıkacak! Tarih verildi!

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Kripto paralarda şok! Dönüş...