19 / 04 / 2024

Dolar ve euroda son durum ne?

Dolar ve euroda son durum ne?

Milyonlarca yatırımcı sabahın erken saatlerinde döviz kurlarını araştırıyor. Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 13.62 seviyelerinde işlem görürken, Euro/TL ise 15.30 bandında seyrediyor.



Dolar/TL'de dün 13.55-13.60 bandında hareket ederken bu sabah saatlerinde kur 13.62 seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda Euro/TL ise 15.30 seviyesinde satışa sunuluyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dilyonlarca yatırımcı ve dolar euro almak isteyenler tarafından yakından takip edilen dolar güne 13.62 seviyelerinde başlarken, euro ise 15.30 bandında işlem görüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön