26 / 04 / 2024

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!



DOLAR 20 TL OLACAK DEMİŞTİ!

Yatırımcılar son dakika dolar gelişmeleri ile birlikte uzman isimlerin yorumlarını takip ediyor. Doların ne zaman, ne kadar olacağına ilişkin açıklama yine Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, dolar için rakam açıklamasında bulununarak doların yarın tam anlamıyla 20 lira olacağını açıkladı. 

Selçuk Geçer, doların yükselişe geçeceğini ifade ederek, yatırımcıları uyardı ve doların 2023 yılı ile birlikte 20 lira olacağını açıkladı.

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI DUYURDU!

Merkez Bankası'nın geçtiğimiz hafta merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası politika faizi beklentiler doğrultusunda yüzde 9 oranında sabit tuttu.

PPK geçtiğimiz ay politika faizini 150 baz puan düşürerek yüzde 9 seviyesine çektiğini duyurmuştu. Son 4 toplantıda toplamda 500 baz puanlık faiz indirimi yapılırken, politika faizi böylece Ağustos 2020 yılından  bu yana ilk kez tek haneye geriledi.

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırım yapan herkes tarafından takip ediliyor. Yeni yılın ilk gününde dolar ne kadar? sorusu araştırılıyor.

Dolar kurunun alış fiyatı 18,84 lira, satış fiyatı 18,87 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,070 seviyesinden değerleniyor. Dolar endeksi dün 104 seviyesinde iken bugün 103,23 seviyesine düştü.. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 2022 yılının rekorunu kırarak 20 lira oldu. Euro alış fiyatı 20,114 lira, satış fiyatı 20,215 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altınbaş'tan pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 35'e varan indirim! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön