29 / 03 / 2024

Dolarda son dakika 28 Mayıs 2022! Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolarda son dakika 28 Mayıs 2022! Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Doları olan veya dolar almak isteyen kişiler doların alış satış fiyatını merak edip sorgulatıyor. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar yükselmeye devam edecek mi? İşte dolarda son dakika...



DOLAR NE OLUR? DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Bu hafta kritik veriler takip edildi. Bunlar içerisinde en önemlisi TCMB Merkez Bankası faiz kararıydı. Faiz kararı açıklanmadan önce piyasaların ne olacağı gündemde tartışma konusu olmuştu.  Özellikle hızla yükselen doların yönü çok merak edildi.

Dolarda son dakika 28 Mayıs 2022! Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Merkez Bankası faiz kararını yüzde 14 seviyesinde sabit tutacağını açıklamasının ardından dolar/TL yükselmeye devam etti. Merkez Bankası'nın dolar için yıl sonu beklentisi 17,57 lira olarak belirlendi. Altın ve para uzmanları ve analistlerde dolar kurunun 17 hatta 18 bazıları ise 21 TL bandına kadar yükseleceğini öngörüyor.

Güvenli liman gömleğini giyen altın yükseliş trendini koruyor! İşte 28 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları

Ünlü ekonomistten 'Dolar çift kanat takıp uçacak' tespiti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön