19 / 04 / 2024

Doları bir kenara bırakın, euro son gaz geliyor! 2 Ağustos 2022 euro kuru

Doları bir kenara bırakın, euro son gaz geliyor! 2 Ağustos 2022 euro kuru

Döviz kurları milyonlarca kişi tarafından tarafından merakla takip ediliyor. Herkes dolara odaklanırken euro arka tarafta yükselmeye devam ediyor. Şimdi herkes doları bir kenara bıraksın, euroya baksın. Euro fırladı geliyor.İşte son dakika Euro kuru 2 Ağustos 2022...



EURO SON GAZ GELİYOR

Euro kurunda yaşanan dalgalı seyirden sonra milyonlarca kişi son dakika güncel gelişmelerini merak ediyor ve araştırıyor.  Peki Euro bugün kaç lira?  Euro kuru bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? Euro yükseldi mi, düştü mü? İşte son dakika Euro kuru 2 Ağustos 2022...

Yatırımcılar Euro kurundaki son durumu merak edip araştırırken, Euro yükseldi mi yoksa düştü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki Euro'da son durum ne? Euro düştü mü yoksa yükseldi mi?

Dün Euro alış fiyatı 18,29 TL, satış fiyatı ise 18,38 TL olarak kaydedilirken, bu sabah  Euro alış fiyatı 18.36 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro kurunda son dakika! Euro nereye gidiyor? 31 Temmuz 2022 Euro kuru!

Euro'ya olanlar oldu! Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? Euro kuru 30 Temmuz 2022...

Euro'da son dakika şoku! Euro bugün kaç TL? 1 Euro'su bile olan hemen baksın! 29 Temmuz 2022 Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön