19 / 04 / 2024

Doları tir tir titreten gelişme! Perşembe günü kıyamet kopacak! Doları olanlar hemen gardınızı alın

Doları tir tir titreten gelişme! Perşembe günü kıyamet kopacak! Doları olanlar hemen gardınızı alın

Dolar/TL kurunun seyrini etkileyecek olan gelişme perşembe günü gerçekleşecek. Doları tir tir titreteceği düşünülen gelişmeden sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi? dolar ne olacak merak ediliyor. Doları olanlar hemen gardınızı alın...



DOLARI TİR TİR TİRETEN GELİŞME

Yurt içi piyasalarda tüm gözler Merkez Bankası'nın alacağı faiz kararına çevrildi. Bu gelişme dolar kuru üzerinde etkili olması bekleniyor. Doların seyri üzerinde etkili olacak gelişme heyecanla bekleniyor. 

Yatırımcıların odağında bu hafta Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı yer alıyor. Yurt içi piyasalarda bu hafta Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi rekor kıraken gözler Merkez Bankası kararında olacak.

Piyasalarda heyacan yaratan faiz kararı  Perşembe günü saat 14:00'da açıklanacak.  Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısına yönelik beklenti, haftalık repo faizinin yüzde 14,00 seviyesinde sabit tutulacağı yönünde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön