28 / 03 / 2024

Doların krallığı ne zamana kadar devam edecek? Dolar bu hafta ne olur?

Doların krallığı ne zamana kadar devam edecek? Dolar bu hafta ne olur?

Dolar FED'in faiz kararından sonra üst üste yükselmeye başladı. Dolar kuru yükselirken elinde doları olan milyonlarca yatırımcı doların ne zamana kadar yükseleceğini merak ediyor. Doların krallığı ne zamana kadar sürecek? Dolar bu hafta ne olur? 



DOLAR KIRALLIĞINI İLAN EDİYOR

Dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanmaya başladı resmen krallığını ilan etti. Peki dolar ne olur? Dolar bu hafta yükselir mi, düşer mi?

Doların krallığı ne zamana kadar devam edecek? Dolar bu hafta ne olur?

Dolar fiyatlarında bu hafta yukarı yönlü hareketlilik bekleniyor. Öte yandan dolar kurundaki yükseliş ile ilgili uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş :''Dolardaki değer artışının yıl sonuna kadar devam edeceğini tahmin ediyoruz. Doların karşısındaki tüm yatırım araçları şu anda ezme politikası uyguluyor.'' dedi.

Altının kaderi yeniden yazılıyor! Altın fiyatları ne olur? Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Yastık altında dolar saklayanlar dikkat! Dolar devire devire geliyor! İşte dolarda son dakika...

Dolar yükselecek yükselecek yükselecek tak diye duracak! İşte o tarih


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön