29 / 03 / 2024

Dolarla ilgili çok net tahmin! Bu bilgiyi öğrenip dolara giden eli boş dönmez

Dolarla ilgili çok net tahmin! Bu bilgiyi öğrenip dolara giden eli boş dönmez

Herkes dolar kurunun daha yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ancak analistler, dolar kurunun sadece yeni kaynaklar ya da faiz artırımı yoluyla düşeceğine inanıyor. Erdoğan'ın faiz karşıtı tutumu da bilindiğine göre dolarda kısa vadede düşüş pek mümkün değil.



Sadece dolara yatırım yapanların değil, mal alıp satanların hatta markete uğrayanların dahi gözü kulağı dolardan gelecek haberlerde... Çok sayıda vatandaş, dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön