24 / 04 / 2024

Dolarla ilgili flaş gelişme! Az önce rakamlar açıklandı! Yarın dolar ne olacak? Son dakika dolar kuru

Dolarla ilgili flaş gelişme! Az önce rakamlar açıklandı! Yarın dolar ne olacak? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili flaş gelişme az önce yaşandı. Dolar/TL kuru, piyasaların açılması ile birlikte alış satış rakamları açıklandı. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar ne kadar? Yarın dolar ne olur; düşer mi, yükselir mi? Son dakika dolar kur



RAKAMLAR AÇIKLADI;  DOLAR BUGÜN KAÇ TL? (25 AĞUSTOS 2022)

Dolar dün alış fiyatı 18,21 TL, satış fiyatı 18,27 TL seviyesinde işlem gördü. Bugün ise dolar kuru alış fiyatı 18,18 TL, satış fiyatı ise 18,23 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dün, yurt içi piyasalarda ve uluslararası piyasalarda euro dolar karşısında değer kazandı. Parite 13 Temmuz tarihinden sonra bir kez daha 1'in altına geriledi. Euro/dolar paritesi 1'in altına inerek 0,9967 seviyesini test etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön