29 / 03 / 2024

Altınla ilgili flaş gelişme! Cebinizden önce buraya bakın

Altınla ilgili flaş gelişme! Cebinizden önce buraya bakın

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. FED kararı nedeniyle uzun süredir baskılanan altın fiyatlarının FED'in faiz kararının ardından yeniden güçlenmesi bekleniyor. İşte konuyla ilgili detaylar...



Tüm dünya Amerikan Merkez Bankası tarafından açıklanacak faiz kararını bekliyor. Faiz kararından önce yatırımcılar bankalardaki paralarını çekerek dolara yatırmışlardı ancak faiz kararından sonra bu paraların yeniden bankalara gidebileceği konuşuluyor. Altın da yatırımcılar için önemli bir seçenek olarak masada duruyor. Analistler, FED toplantısının ardından altın fiyatlarında yeniden toparlanma olmasını ön görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön