23 / 04 / 2024

Driade ürünleri Türkiye'de satışa sunulmaya başladı!

Driade ürünleri Türkiye'de satışa sunulmaya başladı!

Haaz, Sonbahara İtalyan Markası Drıade İle Yepyeni Bir Giriş Yapıyor



Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları, farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserleri ve yepyeni koleksiyonlarıyla HAAZ, dünyaca ünlü markaların yer aldığı portföyüne ünlü İtalyan mobilya ve aksesuar markası Driade’yi de ekledi.

1968 yılından beri hizmet veren ve dünyada büyük beğeni kazanan ünlü İtalyan markası Driade, ev, ofis, dış mekan mobilyaları ve aksesuarları ile estetiği, kalite ve yenilikle birleştirerek sunuyor. Yenilikleri ve trendleri araştırmasıyla bilinen Driade, Patricia Urquiola, Nendo, Ron Arad, Philippe Starck, John Pawson, Konstantin Grcic, Enzo Mari, Paola Navone, Alessandro Mendini gibi dünyanın en iyi tasarımcıları ile çalışarak başarısını kanıtlamış ve mobilya ve aksesuarlarına her koleksiyonunda farklı bir dokunuş katmıştır.

Driade, mobilyalarının yanı sıra, daha genç ve sade bir seri olan ‘Driade Store’ ve aksesuar serisi ‘Driade Kosmo’ ile Eylül ayından itibaren Türkiye’de sadece HAAZ’da satışa sunuluyor.

Dünyanın en ünlü markaları HAAZ çatısı altında toplandı!

Driade’nin yanında, Moroso ve Moroso Diesel (mobilya), Tom Dixon (aydınlatma-mobilya), Foscarini ve Foscarini Diesel (aydınlatma), Magis (mobilya), Edra (mobilya), BD Barcelona (mobilya), Jonathan Adler (aksesuar-mobilya), Pedrali (mobilya), Zuiver (mobilya), Interni Edition (mobilya), Gustave and Louise (mobilya), Forestier (aydınlatma), Ibride (aksesuar-mobilya) ve Design by Us (aydınlatma) markalarını bünyesinde bulunduran HAAZ, bu sonbahara daha da güçlü giriyor.


Geri Dön