26 / 04 / 2024

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürün portöyüne sahip ebebek, Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı...



Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ebeveynlerle bir araya getiren bebek ürünleri perakendecisi, ebebek pandemi döneminde de yatırımlarına devam ediyor.

160 mağaza sayısına ulaşan ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlele iletişim kurmayı sürdürüyor.

Pandemi sürecinde de, yatırımlarını hız kesmeden sürdüren marka; yeni mağazasını  Ankara  Yenimahalle’de Atlantis AVM’de açtı.

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ebeveynlerle buluşturan bebek ürünleri perakendecisi, 14 Mayıs Perşembe günü Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı. 

"Anne ilgisi, uzman bilgisi” sloganıyla ebeveynlerin daima yanında olmayı amaçlayan ebebek markasının Genel Müdürü Sn. Halil Erdoğmuş, "Müşteri deneyimini uçtan uca ele alarak ebeveynlerimize dokunabildiğimiz her noktada kendimizi aileden biriymiş gibi hissediyor ve onların tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplamaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Ebebek Düzce mağazası açıldı!


Geri Dön