20 / 04 / 2024

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise Youtube kanalından yaptığı açıklamasında, “Aslında dolar karşısında Euro'nun, sterlinin, altının ve gümüşün ucuz olduğunu bilmeli. Bende dolar olsaydı, bunun eski seviyesine kadar gelmesini bekleyeceğime, 4'e bölerdim. Dolar endeksi 105 seviyesine kadar yükseldi. Bu önemli bir rakam. Bunun yükselmesi altın ve gümüşün ons bazında gerilemesine neden oldu. Elinde dolar olana aslında fırsat sundu. Benim nazarımda ucuz. Elimde TL olsaydı, dolardan ziyade euronun bana daha fazla kazandıracağını düşünüyorum" dedi.

GRAM ALTIN FİYATLARI

Geçen haftanın son işlem gününde altının gram fiyatı, ons altın ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanarak günü yüzde 0,4 artışla 973,8 liradan tamamlamıştı. Altının gram fiyatı, yeni haftaya da yükselişle başlamasının ardından şu sıralarda 976 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.603 lira, Cumhuriyet altını da 6.551 liradan satılıyor.

Eda Karadağ dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Cuma günü yüzde 0,2 artışla 1.811 dolar seviyesinden günü tamamlayan altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.804 dolardan işlem görüyor. Analistler, dünya genelinde resesyon ve enflasyon ikileminin yaşandığı piyasalarda, altın fiyatlarında yön arayışının sürdüğünü ifade etti.

Editörün Notu: Bu haber 4 Temmuz 2022, saat 23.59'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 69 kuruş, euro

17 lira 56 kuruş, altının gramı ise 979 lira 52 kuruş değerindedir.

Bakan Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

Hazine'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama geldi!

Kripto piyasasında deprem! Dev firma iflasını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön