26 / 04 / 2024

Ege Şehir Hastanesi açıldı!

Ege Şehir Hastanesi açıldı!

Yapımına 2010 yılında başlanan Özel Ege Şehir Hastanesi Yenişehir’de hizmete girdi. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Volkan Ertuğrul, “Alanında uzman 34 hekim, 100 hemşire ve 150 yardımcı sağlık personeliyle güleryüzlü sağlık hizmeti sunacağız” dedi




2010 yılında Yenişehir'de 10 bin metrekare alanda yapımına başlanan Özel Ege Şehir Hastanesi tüm branşlarda hasta kabulüne başladı. Başhekim Uzm. Dr. Volkan Ertuğrul, "102 yataklı hastanemizde kalp damar cerrahisi dahil her türlü ameliyatı gerçekleştirebiliyoruz. 6 adet tam donanımlı ameliyathane, doğum ve sezaryen işlemi uygulanabilir 2 doğumhaneli doğum ünitesi, yeni doğan ve erişkin olmak üzere toplamda 31 yataklı düzey 3 yoğun bakım ünitesi, 39 poliklinik odası mevcut olacak şekilde SGK-Bağkur ve Emekli Sandığı hasta kabulüne başladık" dedi.


Tam donanımlı 


Özel Ege Şehir Hastanesi'nin ileri teknoloji ve tekniklerle tam donanımlı, özellikle de alanında uzman hekimlerin gözetiminde sağlıkta dünyanın sayılı özel sağlık kuruluşlarından biri olacağını belirten Ertuğrul, "Hastanemiz dünya standartlarında tasarlandı. Hastanemizde öğretim üyesi ve alanında uzman 34 hekim, 100 hemşire ve 150 yardımcı sağlık personeli ile sağlıkta önce güleryüz ilkesi ile ferah bir ortamda sağlık hizmeti sunacağız" diye konuştu.



Yeni Asır



Geri Dön