20 / 04 / 2024

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…



‘Eğitim destek ödeneği yattı mı? Öğretmenlere verilen destek ödemesi ödendi mi?’ sorularının yanıtları araştırılan konular arasında yer alıyor. 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin 12 Eylül tarihinde başladı. Milyonlarca öğrendi kırtasiye yardımlarını öğrenmeye çalışırken birçok öğretmen de eğitim destek ödeneğini araştırmakta.

Peki, eğitim destek ödeneği yattı mı? Eğitim destek ödeneği ne zaman yatacak? Öğretmenlere eğitim destek ödemesi yattı mı, ödendi mi?

EĞİTİM ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Eğitim ödeneğinin içinde bulunduğumuz eylül ayında hesaplara yatması beklenmekte. Milli Eğitim  Bakanlığı’ndan (MEB) ise henüz bir açıklama gelmedi.

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön