29 / 03 / 2024

Elektriğe zam haberi gündeme bomba gibi düştü

Elektriğe zam haberi gündeme bomba gibi düştü

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriğe zam haberini duyurdu: "Vatandaşlar hazır olsun"



Elektriğe zam haberi gündeme bomba gibi düştü

Merak ediyorum Devlet Bahçeli cebinde dolar mı taşıyor yoksa TL mi? Türk Lirası'nın bu kadar itibarını yitirdiği bir süreçte Bahçeli halabu iktidara arka çıkıyorsa orada bir problem var demektir. Biz kendi paramızın değerini biliriz.

"Herkes hazırlıklı olsun elektriğe zam geliyor"

Üzücü bir haberim var, zamların arkası kesilmedi, devamı gelecek.

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu,  elektrik firmlarına üst bir fiyat belirlemişti. 19 Mayıs'taki resmi gazetede bu limiti yükselttiler. Bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Zam gelecek. Bütün vatandaşlarımız kendisini hazırlasın. Yakında elektriğe zam gelecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 20.18’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,07 TL, euro 17,22 TL, altının gramı ise 963,66 TL değerinde.

İkinci el araba alacaklar dikkat! Fiyatlarla ilgili önemli gelişme...

Çaya zam geldi! İşte A101, Şok, Migros, Bim, Carreforsa'da çay fiyatları...

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön