19 / 03 / 2024

Elinde doları olan dikkat! Dolar fırtınası başladı! 13 Ağustos 2022 dolar ne kadar?    

Elinde doları olan dikkat! Dolar fırtınası başladı! 13 Ağustos 2022 dolar ne kadar?    

Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Peki, dolar düştü mü, yükseldi mi? 1 dolar kaç ne kadar? Bugün dolar kuru kaç TL oldu?



Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Dolar artışa geçerken elinde doları olan vatandaşlar "Dolarımızı bozduralım mı? Dolar kaç TL? Dolar düşecek mi? Dolar bozduralım mı, alalım mı? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne kadar?" gibi sorularınnıtlarını merak ediyor.

Dolar 4 ay sonra ne kadar olacak? Elinizde dolar varsa bırakıp şimdi bakın 13 Ağustos 2022 Dolar - TL kuru ise yatırımcıların ve vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor.Piyasalarda bugün Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolardaki son veriler takip ediliyor.

13 Ağustos 2022 Dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi araştırılıyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının duyurulması sonrası dolar yurt içi piyasalarda yükselişe geçti.  Açıklanan verilerin ardından piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı.

Peki, dolar düştü mü, yükseldi mi? 1 dolar kaç ne kadar? Bugün dolar kuru kaç TL oldu? 13 Ağustos 2022 dolar kaç TL? Güncel dolar kuru ne kadar? Dolar bozdurulmalı mı? İşte 13 Ağustos 2022 güncel son dakika dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön