24 / 04 / 2024

Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı! En az lise mezunu 1.488 güvenlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları

Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı! En az lise mezunu 1.488 güvenlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere 1.488 güvenlik görevlisi alım ilanları yayımlandı. Peki başvuru şartları ne oldu? Hangi şehirden kaç alım yapılacak? İşte detaylar...



Elini çabuk tutan işi kapıyor! İŞKUR 115 bin kişi alacak... İşte aranan meslek grupları

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Haber7com'da yer alan habere göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Güvenlik Görevlisi" yazarak ara tuşuna basması gerekiyor. Devamında açılan sayfada Güvenlik Görevlisi alımına yönelik tüm ilanlar listelenecektir.

İŞKUR İŞ İLANLARI

İlana girmede önce ilk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacakların ilk önce İŞKUR sayfasına üye girişi yaparak özlük bilgilerini doldurmaları gerekiyor. İlana başvuru aşamasında İŞKUR, T.C kimlik numarası ve şifre ile adaylardan giriş yapmalarını talep ediyor.

İŞKUR GİRİŞ

Ayrıca olarak giriş aşamasında E- Devlet şifresi ile de giriş yapmak artık mümkün. Bu aşamaları tamamladıktan sonra listelenen ilanlara giriş yaptıktan sonra başvuru şartlarını taşımanız halinde başvur butonuna tıklayarak online başvuru işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz.

İşte başvuru detayları...


Geri Dön