19 / 04 / 2024

Elon Musk Twitter'ı devraldığından beri Tesla'nın Hisseleri düşüyor! İşte nedeni

Elon Musk Twitter'ı devraldığından beri Tesla'nın Hisseleri düşüyor! İşte nedeni

Musk'ın gazetecileri yasaklaması ve komplo teorilerini yayması, Musk'ın teknoloji ve ötesindeki iyi niyetinin çoğunu aşındırdı.



Wedbush analisti Daniel Ives, bu ayın başlarında yatırımcılara yazdığı bir mesajda, "Tesla'nın hisselerine şimdiden pek çok kötü haber geldi" dedi. "Tesla için Külkedisi yolculuğu sona erdi ve Musk'ın artık bize göre Tesla hikayesi/hissesi için bir oyalama ve çıkıntı olmaya devam eden yeni altın çocuğu Twitter'a odaklanmak yerine şirketi bu Kategori 5 karanlık makro fırtınasında yönlendirmesi gerekiyor."

Elon Musk Twitter ı devraldığından beri Tesla nın Hisseleri düşüyor! İşte nedeni

Pek çok analist, Musk'ın görünüşteki Twitter saplantısını tanımlarken "dikkat dağıtma" terimini kullandı. CEO olarak göreve geldiğinden beri zor durumdaki sosyal ağda geçirdiği süre nedeniyle eleştiriliyor.

Oppenheimer analistleri geçen ay yatırımcılara bir mesaj göndererek, şirket Tesla'nın hissesini "den düşüren ilk şirketler arasında yer aldığında, "Bay Musk'ın platformdaki kullanıcı yönetimiyle Twitter'ın maliyesinin sorumlusu olarak giderek daha fazla izole edildiğine inanıyoruz.  " Daha iyi performans" ile "Performans" arasında geçiş yapın. "Twitter reklamverenlerinin ve kullanıcılarının ayrılmalarından kaynaklanan  olumsuz bir geri bildirim döngüsü potansiyeli görüyoruz. 

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Yenilenebilir enerji neden önemli? Yeşil enerjiye geçişin önündeki dört sorun

En fazla geliri o elde etti! İzlenme de Youtube'ı bile geride bıraktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön