19 / 04 / 2024

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım

Hükümet milyonları ilgilendiren ekonomik düzenlemeleri Temmuz ayında yapacak. Emekli maaş zammı, asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi gündemin en önemli konuları. Hükümetin akabinde köklü bir değişime gideceği iddia edildi.



SOYLU VE BOZDAĞ HARİÇ HERKES GİDECEK

Yeniçağ'ın iddiasına göre; AK Partili milletvekilleri, 3600 ek gösterge, asgari ücret zammı, emekli maaşlarında artış ve öğrenci affı düzenlemeleri yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temmuz ayında büyük bir kabine değişikliği yapacağını söylüyor.

BASKIN SEÇİM GELİYOR İDDİASI

AK Parti milletvekilleri tarafından kasım ayında baskın seçim yapması beklenen Erdoğan'ın bu kabine değişikliğinin "seçim kabinesi olacağı" belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Renault Megane'da 170 bin liralık indirim 462 bin liradan aşağı düşüyor! 20 Mayıs fiyat listesi

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön