20 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 7 bin 500 TL promosyon! Bankaların yönetim katı ipi kopardı geliyor

Emekli maaşı olanlara 7 bin 500 TL promosyon! Bankaların yönetim katı ipi kopardı geliyor

Bankalar arasında emekli maaşı konusundaki kıyasıya rekabet ilginç bir hal aldı. Her gün yeni bir banka emekli promosyonu açıklıyor. Bu bankalar arasında 7 bin 500 TL toplam promosyon ile en yüksek rakamlardan biri veren banka da Akbank.



TAŞIMAK İSTEYENLERİN BİLDİRİM YAPMASI GEREKİYOR

NTV’nin haberine göre maaşını herhangi bir bankaya taşımak isteyen emeklilerin hem maaşını taşıdığı bankaya hem de halihazırda maaşını aldığı bankaya bildirim yapması gerekiyor. Bildirimler için şubeye gitmeye gerek bulunmuyor ve isteyenler E-Devlet üzerinden de bildirimde bulunabiliyor. Daha avantajlı promosyon ödemeleri için 3 yıllık taahhüt süresinin bitmesi de gerekmiyor. İsteyenler taahhüt süresi bitmeden önce, aradaki farkı geri ödemek kaydıyla farklı bankaya geçiş yapabiliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön