25 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 7 bin 500 TL promosyon! Bankaların yönetim katı ipi kopardı geliyor

Emekli maaşı olanlara 7 bin 500 TL promosyon! Bankaların yönetim katı ipi kopardı geliyor

Bankalar arasında emekli maaşı konusundaki kıyasıya rekabet ilginç bir hal aldı. Her gün yeni bir banka emekli promosyonu açıklıyor. Bu bankalar arasında 7 bin 500 TL toplam promosyon ile en yüksek rakamlardan biri veren banka da Akbank.



TOPLAMDA 7 BİN 500 TL ÖDEME YAPACAKLAR

Bu noktada bankalar arasında başlayan promosyon rekabetinde Akbank ön plana çıkanlar arasında yer alıyor. Akbank, 7.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yaparken, ek ödemeler ve kampanyalarla 7.500 TL’ye kadar nakit promosyon veriyor. Akbank, maaş aralığı 2.500 TL ve üzerinde olanlara 750 TL SGK promosyonu ve 6.250 TL de ek promosyon olmak üzere toplamda 7.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Ek 500 TL ise ilgili kampanyalarda chip para hediyesi olarak sunuluyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön